Akademicky o pipíkoch a buchtičkách

Celkom plánovite sa nevyjadrujem k jednej konkrétnej spolitizovanej úchylnej partičke, ktorá sa vytrvalo tvári, že bojuje za práva svojej menšiny. Každý príčetný (zahŕňajúc aj príčetných príslušníkov tejto menšiny) dobre vie, že sa jedná o riadenú politickú manipuláciu a nejaký boj o práva je týmto pochodujúcim podivným bytostiam viac ako ukradnutý.

Dosť dlho som odolával aj riadeným útokom na našu omladinu, ktorá sa už nedeje skryto, ale otvorene, nakoľko je medzi rodičmi len málo takých, ktorí si nedajú przniť svojho potomka. Ale po preštudovaní učebnej pomôcky, vzletne nazývanej pracovný zošit, u nešlo ďalej mlčať.

Naštartovaný výborným analytickým videom Tomáša Janca, som zistil, že progresívna tlač sa zvíja v oslavnom orgazme nad takýmito počinmi. Môj pobúrený názor nech vás nemätie, venujte pár minút na prezretie tohto nechutného paškvilu a tiež v ňom odporúčaných videí. Pochopíte moje rozhorčenie a poľutujete ma, že som musel dlho vyberať vhodné nenapadnuteľné slová pri tvorbe tohto videa. Snáď oceníte aspoň moje slabé pokusy zľahčovať túto prekérnu situáciu humorom.

Prišiel čas, kedy sa už rodič naozaj nemôže spoľahnúť, že jeho potomok je v škole v bezpečí. Ohrozenie mu hrozí práve od tých, ktorí by ho mali chrániť a vzdelávať. Čo s tým chcete robiť?

#JurajStubniak