Bezzubý blog 03/22

Zdravím vás milí priatelia!

Zdá sa, že mesiac bláznov sa nám začína prejavovať nielen bláznivým aprílovým počasím. Nikdy som nemal veľké očakávania, čo sa týka mentálnej integrity mojich spoluobčanov. A už vôbec nie, toho výkvetu, ktorému títo mentáli umožňujú devastovať moju rodnú zem vrátane eskalujúcej genocídy pôvodného obyvateľstva.

Zakaždým keď sa budím do pondelkového rána, tak okrem štandardnej tipovacej súťaže, že čo ma dnes bude nové bolieť, tak sa zamýšľam, čo asi tak nám pripravia za chuťovky tí, ktorí žijú z našich daní. Priznávam, že naivita je jednou z mojich základných vlastností, lebo sa vždy nájde dostatok možností, ako sa v nej opätovne utvrdzovať. Ak by som si mal predstaviť jej grafické znázornenie, tak krivka mojej naivity by asi kopírovala krivku stúpajúcej demencie obyvateľstva.

Je mi jasné, že chcieť od užívateľov sociálnych sietí nejaký zmysel pre bazálnu logiku je zrovnateľné s pravdepodobnosťou, že celovesmírnym jazykom sa stane šarišské nárečie. Ale napriek tomu, nakoľko som postihnutý diagnózou chronická naivita, si myslím, že aspoň administrátori stránok, ktoré sa hrdia nápismi korešpondujúcimi so štátnymi orgánmi, by mohli byť aspoň na mentálnej úrovni frekventanta vyššej triedy materskej školy.

Začiatkom týždňa som zdieľal správu z ruského TASSu o tom, že sa tranzitné poplatky za ropu cez Ukrajinu zvýšili o tretinu. Je to skok celkom slušný, ale nakoľko objem ropy ropovodom Družba neustále klesá, lebo európski skorumpovaní politici chcú svoje obyvateľstvo zničiť sankciami pôvodne myslenými na Rusko, tak klesajú aj príjmy ukrooligarchov. A to je stav, ktorý nesmú dopustiť! A najjednoduchšie je ošklbať práve to obyvateľstvo, ktoré výmenou za pokles svojej(už aj tak dosť nízkej) životnej úrovne, pomáha fiktívnym i skutočným utečencom.

Túto správu zdieľala tiež pani Anna Belousovová, ktorá je tŕňom v oku všetkých normalizátorov a fašistických popieračov inej ako len tej jednej povolenej pravdy. A tak sa stalo, že ju admin stránky „Hoaxy a podvody – Polícia SR“ označil za klamárku a označil ju za príklad prokremeľskej propagandy. Inak aj vám názov tejto stránky pripadá absolútne trefný? Nakoľko je to stránka, ktorá sa zaoberá výlučne generovaním vlastných (nevylučujem, že niektoré dostanú aj rýchlou „diplomatickou“ poštou) hoaxov a podvodov, tak si ani lepší názov zvoliť nemohli.

Trochu ma mrzí, že je tam spomenutá aj polícia Slovenskej republiky. Mrzí ma to hlavne kvôli tomu, lebo stále naivne verím, že v policajnom zbore slúži pre blaho občanov tohto štátu (a samozrejme aj jeho návštevníkov, nech sú ich úmysly už akékoľvek) mnoho statočných a rozumných policajtov. A týmto musí byť viac ako nepríjemné, že admin, ktorý využíva v názve stránky slovo polícia, sa svojim statusom pasoval do pozície úplného kriváka, alebo hlupáka.

Tento „fassčeker“ objavil zrejme neuveriteľnú konšpiráciu! On pri svojej detskej naivite píše, že zvyšovanie poplatkov za tranzit ropy cez Ukrajinu je hoax. Možno má správy priamo z ropovodu a tá oceľová rúra mu to sama povedala… Dokonca snaživo oslovil aj Transpetrol, ktorý mu potvrdil, že žiadne poplatky, teda ani zvýšené, neplatíme. To sa naozaj poprieť nedá, lebo Transpetrol naozaj žiadne poplatky neplatí. Ak by si tento „policajný admin“ pri svojej mladíckej jednoduchosti prečítal samotný zdieľaný článok z TASSu, tak by sa dopátral, že poplatky sa platia na strane dodávateľa, ktorým je Transnefť. Čiže pre túto chvíľu je to vec ruského dodávateľa. To, že táto dvojbunková generácia po rusky nevie ani ceknúť ich neospravedlňuje, veď americký Google má prekladač, že?

A to, či sa nám zdvihne cena za ropu ponechávam na zvážení každého príčetného a mysliaceho tvora. Inak bol by to svetový unikát, ak by sa na vstupe zvýšili náklady a dodávateľ by ich nepreniesol do ceny na výstupe. Viem, niektorým vlajočkárom sa pri myslení zavarí mozog, ale stačí chvíľu počkať a odpoveď si prečítame na každej pumpe 😉.

Americká sociálna sieť vytrvalo prisoplieva na všetky linky z TASSu upozornenie v znení:“ Tento odkaz je od vydavateľa, ktorý je podľa informácií Facebooku pod čiastočnou alebo úplnou kontrolou ruskej vlády.“ No to mi je novinka, na to treba mať asi doktorát z niektorej z plagiátorských univerzít, aby sme pochopili tú skutočnosť, že štátna organizácia je kontrolovaná štátom. U nás máme niečo podobné, teda až na jedno písmenko, prečo potom pod správami TASRu nie je napísané na šnúrke koho gatí visia práve oni?

A keď sme už pri tom, prečo pod každou správou nielen kvázi verejnoneprávneho RTVS, Hnojky, Angeliky, Tatrovky i SMEtiarov, DoNebavolajúcich kravín i ďalších mediálnych hnusov nie je text, že sú riadení priamo spoza oceánu asi najznámejšou spravodajskou službou? To len preto, že by to bola pravda? Pokojne to tam píšte, tí, ktorí majú badateľnú mozgovú činnosť, to už dávno vedia, pre nich to žiadna novinka nebude. A pre tých, ktorí majú svoje YKVe na úrovni mrazeného filé, to tiež neublíži, lebo sa budú radovať, aké je to transparentné.

Ó aký veštecký bol text piesne skupiny Bez ladu a skladu:

Píšte všetci modrým perom, iná farba nebude

píšte všetci rovnako, rovnaké aaaa rovnaké oooo

Rovnaké písmo, rovnaké vzdialenosti,

Kúpte si všetci modrý atrament…

autor: Stanislav Dajča

Nie je to len príkaz tých, ktorí majú už dnes plné gate z na povrch sa derúcej pravdy. Je to príkaz tých, ktorí majú za úlohu nás dostať až do stavu, keď krylovsky budeme musieť držkou ryť v zemi. A premávka na sociálnych sieťach ma ubezpečuje v tom, že prebudených nepribúda, skôr naopak. Komunikačné kanály začínajú stále viac ovládať naprogramovaní bezmozgovia, niektorí s vlajočkou, ktorú nedávno vymenili za slogan o vakcíne, alebo heslo o ochrane všetkých hlúpym respirátorom.

Počet zablokovaných portálov sa za posledný týždeň nijako nerozšíril. Ale vynára sa tu smradľavé potichu šíriace sa ďalšie nebezpečenstvo. Možnosť blokovania škodlivých webov by sa mohla predĺžiť až do 30. septembra. A potom možno aj ďalej, dôvod sa vždy nájde. Spomínate ako nám predlžovali núdzový stav, aby mohli zbíjať tak, že Jánošík by sa červenal? Novela zákona o kybernetickej bezpečnosti, ktorý predložili poslanci Národnej rady z OĽANO, SaS a Za ľudí je už na stole. Inštitút blokovania iniciovanie NBÚ zatiaľ platí do konca júna, tak uvidíme ako si s tým vykladači demokracie rýchlo poradia.

Alternatíva sa presunula do podzemia, našťastie to zatiaľ technologické vymoženosti umožňujú. Ale dokedy? Stále len odďaľujeme čas, kedy sa budeme musieť postaviť tvárou v tvár aj proti svojim najbližším a vybojovať si svoje miesto pod slnkom. Nikto za nás nič nevybojuje, to musíme len my sami. Čas sa kráti a obe strany sú už dosť vyčerpané. Na našej strane je pravda a na tej druhej sú materiálne prostriedky. Čo nakoniec zvíťazí?

V sekcii „Medzi nami“ sa tentokrát budem venovať dôslednému odkrytiu podbruška našej bezpečnosti a maľovaniu terčov na naše čelá tými, ktorým podľa konšpirácií už stavajú vily na Floride. Len či si ich aj užijú….

Peknú nedeľu vám praje

Váš

Juraj

—————————-

Technická poznámka:

Budúci víkend budeme v kruhu svojich rodín tráviť Veľkonočné sviatky. Žiaden blog preto písať nebudem, budem rád, ak sa nám zadarí od takej špinavej veci, akou bezosporu politika je, si trochu oddýchnuť.

Prajem vám príjemné a ničím nerušené prežitie Veľkonočných sviatkov!

2 komentáre/ov

  1. priatel104 23. apríla 2022 at 17:24

    Jen tak pro zajímavost: Stanislav Novotný se ptá Ivana Noveského, proč naše vláda dopustila, že:
    my platíme 90 Kč za kubík plynu,
    když Němci platí pouhých 7 Kč,
    Maďaři 6 Kč,
    Srbové 5,80 Kč ?! : https://www.youtube.com/watch?v=rzkjp3nL7UY
    Není to tak dlouho, co se objevili poznámky – Tohle měli vyvěsit ve školách !!!

    Je to tak…

    Seděl jsem s Havlem na Borech, v I. oddělení politických vězňů, a zatímco my jsme
    na dvoře kovošrotu ve sněhu na páračkách párali elektrické kabely a třídili ocel, a měděné dráty vázali do otepí, nad námi v I. patře kouřil v okně znuděný vězeňský knihovník V. Havel …. Když jsem po návratu domů poslouchal ve zprávách ve Hlasu Ameriky, jak disident Havel trpí na Borech, musel jsem se smát ….. A od té doby vím, jak se vyrábí ikona světce XX. století …. Někteří husiti se pak divili, když jsem po zvolení do úřadu husitského patriarchy do adresáře zvaných hostů na slavnostní bohoslužbu k inauguraci na husitského patriarchu odmítl pozvat Havla, a místo toho jsem pozval poslance za KSČM Pavla Kováčíka z Hrotovic, jehož paní mi hrála na varhany při bohoslužbách na hrotovickém zámku v zámecké kapli. Dlouho se pak tradovalo, jak reagoval překvapený V. Klaus, když uviděl Kováčika listovat v husitském zpěvníku – Hm, hm, hm, co vy tady děláte? – ptal se udiveně Klaus a Pavel Kováčik s úsměvem odpovídal – To bych se měl zeptat spíš já vás. Havel byl skutečně politický klaun a moje vzpomínky by vydaly na knihu.
    Jan Schwarz, pastor církve československé husitské
    Takže jsem připraven zrušit FB. Neboť jsem se ujistil, že praní a masírování mozků zdejší použivatelů včetně mě je neúnosné a nechci se podílet na degeneraci zbývající logicky myslící populace! Zde už není svoboda myšlení! Své myšlenky už nemůžete prezentovat bez újmy na osobní svobodě! Uvidím, kdy mi zaklepou na dveře.😀😀😀

  2. priatel484 10. apríla 2022 at 10:24

    Trefné ako vždy, kto vie,čo z toho ešte vylezie. Inak sa chystá ďalší podvod s volebným zákonom, chcú tam pridať niečo v tom zmysle ze úrad RZ môže nariadiť resp. zakázať jednotlivým občanom voliť z dôvodu kovidsaskarny.