Peklo je raj, ser.No.: 2022

Najväčším znamením našej súčasnosti je neustály agresívny mediálny tlak. Tlak, ktorý v menej zorientovaných jedincoch pôsobí chaos a strach. Ustrašená a zdezorientovaná beztvará masa sa utieka k fiktívnemu mesiášovi a klania sa tomu, kto o sebe prehlási, že pracuje v prospech národa.

To je v skratke mentálna analýza „víťazného“ voliča z posledných parlamentných i prezidentských volieb. Dvojročné nesystémové vyhadzovanie aj toho mála čo máme, pokračuje dôslednou likvidáciou posledných zvyškov strednej triedy.

Tento týždeň boli deštrukčné činnosti vládnej koalície zavŕšené darovaním územia i populácie do rúk cudzej agresívnej mocnosti. Nemá zmysel obviňovať tých, ktorí evidentne spáchali zradu. Oni boli národom demokraticky zvolení a stále sú presvedčení, že hája tie najlepšie záujmy národa. O fatálnych dôsledkoch ich činov nechcú ani počuť. Ani nie je potrebné ich o tom presvedčovať.

Národ musí svojou „držkou začať ryť v zemi“, aby pochopil, že chybu spravili iba tí z neho, ktorí zradcov svojou voľbou inštalovali do riadiacich kresiel. Takže moji milí Slováci poobzerajte sa okolo seba a nájdite ich. A potom vás čaká tŕnistá cesta, ako im vysvetlíte, že spravili neodpustiteľnú chybu a náročný mentálny tréning, aby ju neopakovali….

#JurajStubniak