(Ne)pochopiteľná diskriminácia

Zachytil som zaujímavý článok v periodiku Reuters, ktoré sa nedá ani pri najväčšej snahe fastcheckerov, trollov a iných podradných foriem života označiť ako konšpiračné médium.

V článku sa píše, že migrantom sa nepodávajú vakcíny proti covid 19, pretože výrobcovia sa obávajú dôsledkov súdnych sporov pre nežiadúce vedľajšie účinky.

PROSÍM?

Na jednej strane je to brutálna diskriminácia ľudských bytostí a na druhej strane…. Oni sa fakt neboja súdnych sporov od nás? Asi nie, preto dávajú každému podpísať prehlásenie, že bol informovaný o tom, že terapeutikum (lebo tu sa o vakcínu v medicínskom slova zmysle nejedná) je vo vývojovej fáze a je určené len na experimentálne účely.

Alebo je tam iný úmysel?

Nerád zabieham do sveta nepodložených úvah (slovo konšpirácia je nepresné, lebo v súčasnej dobe sa často stáva synonymom pre obdivuhodne presne predpovedanú blízku budúcnosť), ale po prečítaní ďalšieho článku, ktorý sa opiera o švédsku štúdiu uverejnenú v najprestížnejšom lekárskom periodiku The Lancet si môžem logicky myslieť len to jediné.

Čo si o tom myslíte vy?

Ako Vám chutila táto jednohubka? Neodchádzajte, pozrite si aj ďalšie moje krátke útvary. Aj tie staršie na svojej aktuálnosti nič nestratili.

1 komentár

  1. priatel411 6. februára 2022 at 11:56

    Sabaka to odobril? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))