Prečo sa národ odmieta poučiť z vlastnej histórie

O čo boli prípravy na demonštrácie datované na 17. november bombastickejšie, o to mali samotné akcie pokojnejší priebeh. A to je dobre. Policajnej brutality bolo tento mesiac už dosť a nemá význam motivovanému príslušníkovi dávať dôvod na ublíženie na zdraví v súlade s totalitným výkladom zákona. O dva dni neskôr, keď som toto video natáčal, bol sviatok 17 novembra kompletne mediálne zabudnutý a prehlušený avizovaním nových reštrikcií z dielne našich piagio-odborníkov.

Mám za to, že odkaz novembra je pre tieto dni živší viac ako kedykoľvek predtým a je mi ľúto, že politická opozícia sa presadzovania myšlienok novembra tak rýchlo vzdala. Preto si vám dovoľujem niekoľko mojich myšlienok ponúknuť. verím, že vás minimálne prinútia zamyslieť sa.

A o to mi išlo.

1 komentár

  1. priatel411 21. novembra 2021 at 11:36

    Tazko sa vyjadrit. Stal som na tribunach,nie pod nimi….a vtedy som sa zamyslal ,ako lahko to ide.dve a dve mi stale vychadzalo neparne cislo. Dnes uz to chapem. Neskoro,ale chapem. Este rok zatvorit skoly a bude tu vlada bezprizornych otrokarov ,platenych cca 7 ludmi na planete ,ktorych nepozna nikto,vratane sluzobnikov. Sluzobnici poznaju zase iba sluzobnikov. Amen