Václav Havel – nedožitých 85

Včera by sa bol dožil polookrúhleho jubilea prvý československý tzv. porevolučný prezident. Bol hlavnou tvárou textilnej revolúcie, ktorá síce priniesla viac slobody, ale aj neistoty a výpredaj všetkého, čo sme po desaťročia, ako národy český a slovenský, krvavo nadreli.

Ak si mám spomenúť, na niečo vyslovene kladné, za čo som tomuto človeku vďačný, tak ani po dlhej a ťažkej námahe na nič prísť nemôžem. V pamäti mi po ňom zostali len producírovanie sa s americkými a židovskými potentátmi, alkoholizmus, otravné ráčkovanie, nohavice nad členky, podvádzanie vlastnej na smrť chorej ženy, okrádanie a podvádzanie mnohých skutočných disidentov, likvidácia zbrojného priemyslu na Slovensku a tzv. dramatické diela na ktoré asi môj intelekt nedorástol.

Ani raz v živote som mu nezatlieskal. Nikdy som mu neveril. Lož a faloš.

Napriek všetkým nesporným faktom je dodnes pre mnohých „morálnym etalónom“

Ako Vám chutila táto jednohubka? Neodchádzajte, pozrite si aj ďalšie moje krátke útvary. Aj tie staršie na svojej aktuálnosti nič nestratili.

1 komentár

  1. priatel346 10. októbra 2021 at 0:09

    U mňa vyvolal najrýchlejší vznik nesympatie. Nepoznám človeka v mojom veľmi širokom okolí , komu by imponoval. Stále nechápem, prečo si Praha zhovädila letisko.
    milano