Juraj vysvetľuje Jurajovi

Pán poslanec za mikrostranu mozgových trustov „Za ľudí“ bublal, ako to, že na tlačovú besedu nepozvala Generálna prokuratúra aj Denník N, Sme a Aktuality.sk z teamu Soros medial pirates.

Keďže mi prišlo ľúto, tohto nechápavého Juraja, tak som sa rozhodol, že mu to nezištne vysvetlím:

Generálny prokurátor sa asi rozhodol, že bude robiť tlačovky len pre novinárov a presstitúti, tí si to môžu opísať aj zo sociálnej siete Cukrového vrchu. Šetrí sa tým čas, kedy by musel odpovedať na infantilné otázky, potom čas, kedy by musel odpovedať na opakujúce sa nezmyselné otázky a v neposlednom rade aj čas na zbytočné hypotetické otázky.

Ono je vôbec úplne jedno, čo by im odpovedal, oni by aj tak napísali to, čo by chcel ich chlebodarca.

Takže ušetril čas i energiu aj týmto dobrým ľuďom.

Všetci šťastní….

Ak by si aj napriek niekoľkonásobnému prečítaniu môjho vysvetlenia niečomu nerozumel, tak sľubujem, že si budúci týždeň spravím čas a vysvetlím ti to v obrázkovom písme.

Nemáš za čo….

Ako Vám chutila táto jednohubka? Neodchádzajte, pozrite si aj ďalšie moje krátke útvary. Aj tie staršie na svojej aktuálnosti nič nestratili.

1 komentár

  1. priatel313 5. septembra 2021 at 11:30

    Súdruh zväzák Šeliga, čo onehdá
    vehementne vyhlasoval, že mu nejde o vstup do politiky (a vieme u koho nakoniec skončil/začal) určite chápe aj bez obrázkov, že takto vyzerá v praxi utínanie chápadiel justičnej mafie. Už to dávno pochopil aj jeho chlebodarca z PP a preto cúva kade ľahšie a čo najrýchlejšie. Len tento dorastenec si naivne myslí, že jeho to obíde.

    Pekný deň prajem vospolok 👍