Pozvanie na kávu 16/2024 – SVK vs kvír

Boj na všetkých frontoch neutícha. Asi najzúrivejší sa vedie medzi zástancami tradičných hodnôt zahrnujúc aj zdravý rozum a narušenými jedincami, ktorých jediným cieľom je pretvoriť spoločnosť na svoj úchylný obraz. A pokiaľ títo vedú svoj boj, (na jednej strane z principiálnych dôvodov a na druhej strane zo ziskuchtivých alebo zdravotných dôvodov) podstata sa nám stráca v hmle vyfabrikovaných mediálnych nánosov.

Preto je viac ako žiadúce, aby torzo tzv. alternatívy pokračovalo v svojej činnosti. Lebo ak skončí, čaká nás už len neradostný koniec.

#jurajstubniak

1 komentár

  1. priatel549 2. októbra 2024 at 12:28

    Dobry den mily pan Juraj,
    srdecne Vas pozdravujem. Uz som sa dlhsie neozvala, ale stale Vas pocuvam. Je mi z toho vsetkeho na gr….
    Vasa pani ma asi pravdu, ze Vas odhovara – ja Vas len obdivujem, ze mate este silu. Lebo ja si myslim, ze nam Slovakom niet pomoci a nielen nam.
    No ale nechajme tie pochmurne nalady, ktore v mojom pripade suvisia s pocasim a zivotnym udelom, za ktory vdacim vakcine, co sa dal nou opichat moj partner. Uz som Vam to niekedy pisala, ale to si nemozete pamätat. Vsak pozname asi vela ludi znamych aj menej znamych, ktori su uz na cintorine… Im je vsak uz dobre na rozdiel od tych, co znasaju nasledky.
    Pomaly sa blizi cas vianocny a tak by bolo nacim podporit Vasu tvorbu.
    Mam to stale na pamäti, vsak si urcite kontrolujete stav priatelov.
    S pozdravom
    elenal