Medzi nami

Dlho som uvažoval ako by som sa čo najvhodnejšie poďakoval mojim všetkým podporovateľom. Keď som reagoval na niektoré maily od vás, väčšinou tam rezonoval názor, že najväčším zadosťučinením pre mojich podporovateľov je moja tvorba.

A ešte s jednou skutočnosťou som sa potreboval vyrovnať. Nie každé vyjadrenie je vhodné publikovať verejne na sociálnych sieťach. Sú veci, ktoré vyškolení udavači a sofistikované roboty odchytávajú a následne blokujú účty. A nemá význam, kvôli expresívnejšiemu výrazu alebo faktu prísť o celú platformu.

Tak som si dal tieto dva momenty dokopy a vyšla mi z toho táto sekcia. Je ešte vo vývine, preto prosím ospravedlňte jej prípadné nedostatky. Budú sa tam nachádzať hlavne tzv. bonusové videá, ktoré by mali nasledovať po skoro každom voľne publikovanom videu. Uvažujem aj o krátkych podcastoch na aktuálne témy. Prijmem návrhy aj od vás.

Ako to bude fungovať?

1. Ak v budúcnosti budete chcieť podporiť moju tvorbu určite do správy pre prijímateľa okrem slova DAR, napíšte aj svoj email.

2. Cyklus bude trojmesačný po kvartáloch. Ak zaregistrujem v čase mesiac pred daným kvartálom, alebo bežiace prvé dva mesiace daného kvartálu dar, tak vám pošlem prihlasovacie údaje mailom. (napríklad ak dostanem dar v auguste, septembri, alebo októbri, tak máte prístup na obdobie september- december).

3. Prístupy budú v dvoch úrovniach, aby som odmenil aj štedrejších darcov. V prvej úrovni (min. 15€/kvartál) bude kompletný prístup na pozeranie, v druhej úrovni (min. 30€/kvartál) budú môcť darcovia naviac aj komentovať. Od nového roka pripravím aj možnosť ročného prístupu s dodatočným bonusom.

4. Ak ste mi poslali nedávno, alebo tento rok adekvátnu podporu a máte pocit, že vám patrí prístup do konca roka, prosím napíšte mi, obratom to zariadime

5. Vážim si každý dar. Doba je zlá a niektorí dávajú aj toho mála čo majú. Nechcem nikoho diskriminovať. Ak sa niekto nachádza v situácii, že by veľmi chcel prístup, ale je ho prostriedky mu to neumožňujú, nech mi napíše zdôvodňujúci mail. Niečo s tým hádam urobíme.

Bankové spojenie

1, Euro platba (SEPA) do slovenskej pobočky FIO banky:

IBAN: SK86 8330 0000 0021 0121 9238   BIC: FIOZSKBAXXX

alebo

2, alebo na účet REVOLUT – @juraj8uj :
IBAN: LT12 3250 0072 7187 9169   BIC: REVOLT21 

(platba môže byť nielen v €, ale aj v iných mnohých voľne zmeniteľných menách)

Ak sa stane, že pošlete svoj dar – príspevok na činnosť tohto kanálu a nepríde vám do týždňa (spravidla by mal prísť do 3 dní) mail s prihlasovacími údajmi, neváhajte a napíšte mi. Vyskytli sa preklepy ako ste niektorí zadávali mailovú adresu do správy pre prijímateľa, ale aj iné (napr. bankové) zdržania a problémy. Vyriešime to.

Časovo obmedzená ponuka pre poberateľov dôchodku:

členom klubu „Medzi nami“ sa môže stať každý poberateľ dôchodku už od 7,50€/štvrťrok. Stačí poslať do 31.12.2023 minimálnu spomínanú čiastku na vyššieuvedené číslo účtu s poznámkou DAR, uviesť svoju mailovú adresu na zaregistrovanie a napísať mail so zdôvodnením, že žiadateľ je dôchodca a pripojiť letopočet narodenia. Obratom vám prídu údaje na vstup do klubovej zóny. Ponuka platí len do konca roku 2023.